Put do novca

Svi ljudi žele novac, misle o novcu, maštaju o tome kako bi bilo lepo imati novac… a 90% stanovnika ove planete ima problem sa nedostatkom novca.

Samo maštanje i želja ti neće obezbediti novac. Da bi imala novca, moraš posedovati znanje o novcu.

Radimo na mentalnim blokadama i menjamo mindset, da se stvori stanje uma, koje može da primi novac.

Esencija novca

Program put do novca je baza, suština, iskra, ćelija…. to je varnica koja će upaliti tvoju finansijsku vatru.

Bez znanja o novcu, svaki pokušaj da ostvariš finansijsko bogatstvo će završiti neuspešno.

To ne znači da si ti neuspeh, da si kriva, da nisi dobra…
To znači da nemaš potrebno znanje.

Nije ni čudo, o novcu nas ne uče ni u školama ni na fakultetima. Ako si imala sreće da se rodiš u porodici koja je umela da ti prenese znanje o novcu, sjajno. Mada, takvih porodica je jako malo.

Online program PUT DO NOVCA je nastao kroz moj lični rast. Sve sam ovo ostvarila kad sam stekla znanje o novcu koje prenosim i tebi kroz mentorski program.
Esencija Novca Jelena 18

Evo i zbog čega:

  • NNovac ti omogućava život kakav ti želiš.
  • NNovac ti omogućava da budeš svoja.
  • NKada imaš novca lakše kažeš NE
  • NUz novac lakše postavljaš granice
  • NNovac ti omogućava integritet.
  • NSa novcem biraš ti, ne pristaješ na ono što ti drugi nameću.
  • NSa novcem ostvaruješ vremensku i finansijsku slobodu.

To što nemaš novca nije tvoja krivica, ali jeste tvoja odgovornost.

Zato sam kreirala program koji će ti dati znanje neophodno za rast i sticanje veština i navika sa kojima ćeš dalje kroz život sa lakoćom sticati finansijsko bogatstvo.

Program put do novca

NA ČEMU RADIMO TOKOM PROGRAMA

Put do novca

1. MODUL

VEROVANJA I VREDNOSTI (TRANSFORMACIJA)

Prvi korak programa Put do novca usredsređen je na istraživanje i transformaciju tvojih ličnih verovanja i vrednosti. Ova duboka introspekcija postavlja čvrste temelje za tvoju buduću finansijsku evoluciju.

2. MODUL

PUT DO NOVCA (USVAJANJE I INTEGRACIJA ZNANJA)

U drugom modulu, fokusiramo se na esenciju novca. Učim te neophodnim znanjima i veštinama koje su ključne za rast i integraciju novca kao neizostavnog dela tvog života. Ovde ne samo da stičeš teoretsko razumevanje, već i praktične veštine koje će ti pomoći da novac postane sastavni deo tvoje svakodnevice.

KAKO JE PROGRAM OSMIŠLJEN

Copy of 1

Edukativna platforma

Online edukativna platforma pruža ti pristup video lekcijama koje su dizajnirane da ti olakšaju učenje i razumevanje ključnih koncepta. Pristup platformi i lekcijama imaš zauvek.
Copy of 1. 1

PDF priručnici

Sa zadacima i Vodičem za proračun, dobijaš materijale koje preuzimaš direktno na svoj računar. Ovi resursi ostaju u tvom vlasništvu i omogućavaju ti da nastaviš sa primenom naučenog.
Copy of 1. 2

Mentorski grupni pozivi

Jednom nedeljno imamo koučing putem Zoom-a. Ovi pozivi su prilika da deliš iskustva, postavljaš pitanja i dobijaš podršku mentora i polaznika. Sva predavanja se snimaju i imaš pristup snimcima bez vremenskog ograničenja.
Program o novcu Put do novca 1

Preuzimam 100% odgovornost za svoje greške
Preuzimam 100% zasluge za svoje rezultate.

Zaslužuješ da se osećaš ovako:

Svi zaslušujemo da živimo bez oskudice, a program joj je pomogao u tome

testemonijal

Volela bih da podelim moje iskustvo u radu sa Jelenom. U mojoj želji za promenom upisala sam Jelenin program, otvorila sam se za rad na sebi, nisam štedela svoje stare programe i navike u odluci da nestanu… Vežbe su mi pomogle da shvatim i da zaista vidim stvari na pravi način, što više svesti u našem društvu svet je bolji. Svi zaslužujemo da živimo bez oskudice. Da smo srećni, zadovoljni i zahvalni, Vesna Ilić, iz Beograda sam, bavim frizer sam, i bavim se proizvodnjom prirodne kozmetike za kosu.

Dobar dan. Da vam se javim samo da vam prenesem neke moje utisks što se programa tiče šta sam ja postigla. Svaki mesec odvojim 300 e ne bacam pare više na gluposti i pet pari cipela. Planiram još jednu edukaciju. Stvorila sam onu finansisku sigurnost da mogu par meseci da ne radim da vidim šta ja želim da radim i čime želim da se bavim. A veruj te mi čak se nisam ni udubila u progral jer nemam vremena,ali i to ću uraditi i sigurno ću pistici još više. Znači ja sam program platila po onoj ceni od 79e ali meni se višestruko isplatilo.
Ja sam isto tako od mojih prihoda koji su 900e svaki mesec uštedim 250 do 300e. Pri tom ni u čemu ne oskudevam samo sam preraspodelila troškove. Čak samo na sebe trošim 200e mesečno što spada garderoba,hir ili neka edukacija. Prestala sam da trošim vreme i novac na nebitne ljude. Ono kafenisanje iz neku bezveze priču i kukanje i samo kukanje.
Ja sam vaspitač i povremeno se bavim beybisitingom što mi donosi lep prihod jer uključuje i putovanja. Hvalaaa!❤️
Vesna Ivanović

testemonijal 4

Bez oskudevanja štedi novac i pametno raspolaže njime.

Sada zna prioritete i pametno raspolaže svojim novcem i vremenom

testemonijal 2

Program Put do novca otvorio mi je vrata u novi svet. Dotadašnja lutanja, kupovine bez ikakvog reda i smisla, nemogućnost procene stvarne vrednosti kupljenih stvari stvarali su stalnu oskudicu novca bez obzira koliki je priliv istog bio.Sve to je izazivalo veliku zbrku i tenziju u mom životu.Bez obzira čime se bavim nisam bila u stanju da gospodarim novčanim tokovima. Sa dubljim ulaskom u ovaj program sve je polako počelo da se menja.Nisu to bile promene preko noći ali postepeno iz dana u dan,što sam više vodila računa o Jeleninim smernicama novac se zadrzavao na mom računu.Sada sam ja ta koja zna da proceni pravu vrednost robe i za šta vredi potrošiti koliko broj mojih radnih sati.Kupovine su postale smislene, znaju se prioriteti i samim tim novac je počeo da se akumulira.Hvala Jeleni na nesebičnoj podršci i na tome što je svoj rad i iskustvo podelila samnom i učinila me uspešnijom,zadovoljnijom.
Zorana Arsenijević
Astrolog
Beograd

Radila je na uzrocima svojih problema i naučila kako zaista da upravlja novcem.

testemonijal 3

Da li si spremna da uložiš u svoje snove?

Da promeniš svoja uverenja, naučiš kako da upravljaš novcem jednom zauvek?

Ulaganje je 497 e

Popuni prijavu, zakaži besplatnu zoom konsultaciju od 20min da vidimo jesmo li dobar fit.

Esencija Novca Jelena 6